37. Celebrem la Reconciliació

En aquest tema i últim del bloc “El perdó que ens renova”, veurem que Jesús ressuscitat, abans de tornar al Pare, va donar als seus Apòstols, el Do de poder perdonar els pecats en el seu nom. Tots els seguidors de Jesús, sentim més que ningú la necessitat d’en penediment i de perdó que anirem descobrint al llarg de la nostra vida.


En l’Església hi ha moments en els quals demanem perdó, però és en el sagrament de la Penitència, de la Reconciliació on veritablement, rebem a través de Jesús el perdó de Déu Pare i ens reconciliem amb Ell, amb l’església i amb els nostres germans.


Aquest sagrament el rebem per part dels sacerdots, en nom de Jesús i que també tenen el mateix Do que van rebre els Apòstols de Jesús.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/37p/story_html5.html

Desplaça cap amunt