18. Jesús passa pel Món fent el bé.

Amb aquest tema comencem el bloc “l’Església, casa nostra”, veurem com amb fets i paraules, Jesús proclama que en Ell ha arribat el Regne de Déu i que ha vingut per salvar-nos. Veiem com acollia als pobres, perdonava als qui havien pecat i s’anava als que estaven malalts.


Tot això ho sabem perquè s’ha anat transmitent de generació en generació i de segle en segle pels seguidors de Jesús, els cristians i través de la seva Església, la nostra Església que està formada per una comunitat de persones i famílies cristianes on compartim junts el nostre creixement com a cristians, prenen com a model de vida a Jesús i on escoltem la Paraula de Déu que acollim i adoptem el nostre compromís comunitari i tot sota l’acció de l’Esperit Sant.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/18p/story_html5.html

Desplaça cap amunt