20. Passió i mort de Jesús


Malgrat que Jesús s’adona del sofriment que suposarà la seva passió i mort, compleix la voluntat del Pare i lliura la seva vida per amor a tota la humanitat sofrint la passió i morint a la creu. Maria, la seva mare, l’acompanya en aquest camí.


El tema d’avui ens porta a l’Hort de les Oliveres on Jesús prega a Déu Pare. Allí el detenen i comença la seva Passió (interrogatoris, burles, sofriments…) fins a arribar al Calvari on mor clavat a la creu.


Un cop llegit el tema en el catecisme “Jesús és el Senyor”, feu clic en aquest enllaç i podeu fer, l’activitat interactiva per acabar d’entendre’l.


https://www.arguments.es/jesuseselsenor/20p/story_html5.html

 


En el llibre d’activitats a les pàgines. 68, 69, 70 i 71 podreu seguir la Passió de Jesús des de l’Hort de les Oliveres fins al Calvari, haureu de buscar els adhesius que hi ha al final de llibre i les aneu col·locant a cada quadre tot explicant el que hi passa.

Desplaça cap amunt