27. Cridats a colaborar en l’Església.

En aquest tema veurem com l’Església és missionera, guiada per l’Esperit Sant i continuant amb la missió de Crist, que és la d’anunciar i establir en tots els pobles el Regne de Déu.

 

Descobrirem que l’Església no és un edifici, un espai, sinó que està present en tots els nostres àmbits de la vida (família, escola, oci, treball…) llocs tots ells, on els cristians vivim la nostra fe transformadora.

 

Per fer possible tot això, Déu ens ha concedit uns dons, unes qualitats, per complir la seva missió. És a través de la nostra resposta personal a la vida que Déu ens fa.

 

No tothom rep els mateixos dons, però els que rebem sí que els podem concretar en una vida matrimonial, sacerdotal, vida consagrada, etc. cadascú viurà un estil particular de vida, però tots els estils tenen un denominador comú, ser la Llum del món, vivint i estimant com Jesús va fer.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/27p/story_html5.html

Desplaça cap amunt