38. Celebrem l’Eucaristia en el dia del Senyor.

Amb aquest tema comencem el bloc “La Festa de l’Eucaristia” i que són els temes previs a la celebració de la Primera Comunió. Els anirem presentant segon l’esquema cronològic, amb els elements fonamentals de la celebració de la Missa.


En ells veurem l’Eucaristia com una trobada amb Déu Pare del Cel amb Jesucrist Ressuscitat, present entre nosaltres i amb tots els germans, reunits en l’amor per l’Esperit Sant i ho viurem com una gran festa, d’alegria i de participació activa i personal.


El tema d’avui fa referència, al dia que celebrem l’Eucaristia com una gran festa del diumenge, dia del Senyor i com primer dia de la setmana. Donarem gràcies a Déu per totes les coses que ens ha donat i escoltarem la seva Paraula i ens oferirem a Ell units amb Jesucrist del qual rebrem el Pa de Vida, sent enviats a la seva missió.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/38p/story_html5.html

Desplaça cap amunt