39. Escoltem la paraula de Déu.

En aquest tema continuem el que vam iniciar en el tema anterior, amb els Ritus Inicials de la celebració de la Missa i que ens preparen per escoltar la Paraula de Déu i celebrar l’Eucaristia.


Amb la litúrgia de la Paraula, escoltem les lectures de l’Antic Testament que ens parla de la història de la nostra família. Les lectures de les Cartes Apostòliques i dels Fets dels Apòstols que ens traslladen a la vida i predicació de les primeres comunitats cristianes.


L’Evangeli ens ofereix els fets i paraules de la vida de Jesús.
Quan a l’església llegim l’Evangeli, és el mateix Jesús el que parla a la nostra assemblea, per això l’escoltem com a comunitat i com a mode personal, acollin-la amb amor, en silenci i atenció, d’aquesta manera anirem descobrint a Déu i com actua entre nosaltres.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/39p/story_html5.html

 

Desplaça cap amunt