41. Mengem el Pa de la Vida Eterna.

En aquest i quart tema finalitzem el bloc “La Festa de l’Eucaristia” i que ens parla de l’última part de la Missa i que és el Ritu de la Comunió, que comença amb la Pregària que el Senyor ens va ensenyar “el Parenostre”, continua amb el Ritu de la Pau, la Fracció del Pa, la Comunió, el Comiat i Benedicció.


En aquest Ritu de la Comunió, veurem com Jesús està realment present en l’Eucaristia, recordant el Sant Sopar de Jesús amb els Apòstols, donant-se en Cos i Sang com a sacrifici de salvació i oferir-se com Jesús Ressuscitat, amb Cos Gloriós i invisible.


El fet de rebre l’Eucaristia i gràcies al do de l’Esperit Sant, ens posa en Comunió amb tots els nostres germans i ens dóna la fortalesa per ser enviats com a missioners de la Bona Notícia l’Evangeli arreu el món.

 

https://www.arguments.es/jesuseselsenor/41p/story_html5.html

 

Desplaça cap amunt