Senyor Cardenal i tots els que ens acompanyeu.

 

Avui ens presentem a tots vosaltres com un grup de creients que cerquem el creixement de la nostra fe, mitjançar el Sagrament de la Confirmació. 

 

Som la Carla, el Didier, la Fiona, el Mark, la Maria, la Maria Victoria, la Yanling, el Justin, i també, l’Alisson Micalea, el Jordy Alexander, el Cristan Santiago, la Britany Michelle, l’Eslizabeth, el Xavier Oriol, Josué, Lluis Alirio, la Raquel, la Wuendy, el Marco Antonio i la Lisez.

 

Ens hem estat preparant per aquest dia. Molts de nosaltres ho hem fet setmanalment,  amb les nostres catequistes, durant dos anys, i ho hem fet malgrat la situació de confinament per la pandèmia, per vídeo -conferència, per el què estem molt contents i contentes que hagi arribat aquest dia i volem compartir amb vosaltres la nostra alegria.

 

Ens declarem fidels a l’Església, i amb ella volem seguir el camí de Jesús. Per la qual cosa, hem volgut  rebre el Sagrament de la Confirmació, per afirmar la presencia, en nosaltres, de l’Esperit Sant que varem rebre en el baptisme, que ens ha d’ajudar a ser bon fills de Déu, nostre Senyor.

 

Tenim moltes ganes de viure els dons de l’Esperit Sant que ens han d’atorgar l’efusió, l’afecte i l’alegria, necessària per fer camí en la vida com a autèntics testimonis de Crist : Saber apreciar els bens celestials per damunt d’allò terrenal; Entendre l’ensenyament de Jesús; Conèixer els valors que ens faran preservar en la fe; Orientar-nos  a la virtut; Exercir la pietat; Vèncer al pecat; Honrar a Nostre Senyor.       

 

Per això, MANIFESTEM que volem continuar preservant en el camí de la nostra fe, comprometent-nos a ser bons cristians, a estimar als altres, a ajudar als més necessitats.

 

Us donen moltes gràcies, Senyor Cardenal i a tots vosaltres: pares, padrins, catequistes i mossèn Ramon, que ens feu costat en el nostre propòsit.

Scroll to Top