Manifest joves confirmació 29 maig 2022

Benvolgut Senyor Bisbe, i  tothom els que ens acompanyeu.

 

Avui ens presentem a la comunitat de la parròquia de Santa Eulàlia de Provençana com a grup de creients que busquem el creixement de la nostra fe, mitjançant el Sagrament de la Confirmació.

 

Avui ens un dia molt especial per a nosaltres. Som el Santi, el Juliol, la Emily, l’Adrià, el Pol, i el Kevin. Avui és un dia molt esperat, ja que portem 2 anys preparant-nos per aquest moment.

 

Estem aquí per què volem rebre el sagrament de la Confirmació i sabem el que això suposa. Sentim que estem preparats : Volem refermar la presencia, en nosaltres, de l’Esperit Sant que varem rebre en el baptisme, que ens ha d’ajudar a ser bons fills de Déu, nostre Senyor, i seguidors de Jesús. 

 

Tenim la predisposició de viure els dons de l’Esperit Sant : el de la saviesa, per saber apreciar els bens celestials per damunt d’allò terrenal; el de l’enteniment, per percebre l’ensenyament de Jesús; el de la ciència, per conèixer els valors que ens faran perseverar en la fe; el del consell, per ser testimonis de virtut; el de la pietat, per exercir l’amor al proïsme; el de la fortalesa, per vèncer al pecat; el del temor de Déu, per actuar honrant-lo i no ofendre’l.        

 

Esperem que l’Esperit Sant ens ajudi a prendre les decisions al llarg de la nostra vida des de l’amor a Déu i defugir del pecat.

 

MANIFESTEM la nostra fidelitat a l’Església i que volem perseverar en el camí de la fe, comprometent-nos a ser bons cristians, a estimar al proïsme, i ajudar als més necessitats.  

 

Donem les gràcies als nostres pares i padrins que aviven la nostra fe, a les catequistes que ens han instruït, a mossèn Ramon per el seu guiatge pastoral. També, volem donar les gràcies, a vostè senyor Bisbe, i a tota la comunitat per fer-nos costat en el nostre propòsit d’esdevenir bon fills de Déu. Us demanen que pregueu per nosaltres. 

 

Desplaça cap amunt